Nyborg Improvement

Nyborg Improvement er et specialiseret konsulentfirma, som praktiserer Lean i øjenhøjde for små til mellemstore virksomheder. Nyborg Improvement har en praktisk tilgang til Lean, taler om Lean i øjenhøjde med modtagerne, og formulerer Lean så det giver mening for alle. Indehaveren af Nyborg Improvement har speciale i Lean og arbejdet i mere end 11 år med implementering af Lean. 
 

Hvorfor Nyborg Improvement

  • Fordi effektivisering skal være simpelt, synligt og i øjenhøjde med kunder og medarbejder. Nyborg Improvement hjælper din virksomhed med at forbedre bundlinien, skabe merværdi for dine kunder og højne medarbejdertilfredsheden, alt sammen ud fra en effektiv, praktisk og visuel tilgang.
  • Fordi Nyborg Improvement har mange års erfaring i effektivisering af henholdsvis de administrative-, produktionsmæssige- og serviceorienterede forretningsgange, samt på alle niveauer i virksomheder og organisationer.
  • Fordi Nyborg Improvement evner at tale om Lean i øjenhøjde med modtagerne, og formulere Lean således, at det giver mening og værdi for alle.
 
 
 

 

 
 
 
 

 

Bliv ringet op