Økonomichef Martin Werenfeldt fra HiFi Klubben udtaler følgende efter et Lean forløb:

"Pernille Nyborg har med sit store engagement og passion gennemført et Leanforløb hos os, hvor målet har været, at få en mere effektiv økonomi-/administrationsafdeling med fokus på de rette opgaver samt få opbygget en Lean kultur med fokus på eliminering af spildtid.

Vi har sammen med Pernille været på en hård, men fantastisk ”rejse” hen mod, at blive en mere effektiv afdeling, hvor hovedformålet har været at work smartere på tværs af personer, arbejdsopgaver og selskaber. I den forbindelse ønsker vi, at ”flyttebilag” på den smarteste måde, og fokusere mere på de analystiske og vidensgivende arbejdsopgaver. Måling af afdelingens trivsel har ligeså været en del af Leanforløbet.

Hele Leanforløbet har været i øjenhøjde med medarbejderne og vi har i hele forløbet være trygge ved, at have samarbejdet med Pernille. Pernille har formået at skabe forandringer gennem entusiasme, motivation, faglighed og skemalagt opfølgning.

Pernille har ligeså været en god ledelsesmæssig sparringspartner for mig. Jeg vil til enhver tid anbefale Pernille, hvis du har brug for, at få din afdeling/virksomhed gjort mere effektiv, herunder mere bevidst omkring den/de smarteste arbejdsmetoder."

Bliv ringet op