Målinger

Hvis du ikke ved, hvorfor du fejlede, hvordan kan du så gøre det bedre næste gang?

Hvis du ikke ved, hvorfor du lykkedes, hvordan kan du så vide, at det ikke bare var held?
 

Fakta frem for mavefornemmelser

Målinger er fakta frem for mavefornemmelser! Ved at anvende målinger ved du helt præcist, hvordan din organisation performer på konkrete områder, alle kan se, om I er på rette vej, og I ved hvornår, I kan fejre succeserne.

Gennem målinger bliver de strategiske mål brudt ned til mere operative og håndgribelige mål. Ofte anvendes balanced scorecard og policy deployment i kombination med virksomhedens overordnede mål og personlige key performance indicators (KPI’er) for medarbejderne.

Et meget nyttigt og effektivt styrings- og kommunikationsværktøj, som bruges i forbindelse med målinger, er en målstyringstavle. Målstyringstavlen giver et stærkt visuelt overblik over organisationens eller delområdets nuværende performance, den ønskede fremtidige performance samt arbejdet med de korrigerende handlinger.


Yderligere inspiration

Målinger er vigtige, uanset om du arbejder med lean eller ej. Nyborg Improvement har mange års erfaring med at udarbejde et målingssystem til både små og mellemstore virksomheder. Læs mere om målinger nedenfor:
Kontakt Nyborg Improvement i dag og få en snak omkring arbejdet med målinger i din virksomhed.
Bliv ringet op