Procesoptimering

Den øgede konkurrence, de høje kundekrav og de faldende priser stiller store krav til, at de interne processer i din organisation er effektive og strømlinede, og at I har fokus på, hvad der giver kundeværdi. Procesoptimering er essentielt, når det gælder om at blive mere effektiv og strømlinet.
 

Procesoptimering med Nyborg Improvement

Nyborg Improvement hjælper din virksomhed med at strømline og optimere de interne processer, reducere de interne omkostninger og samtidig holde et konstant fokus på at skabe maksimal kundeværdi.

Det er Nyborg Improvements passion, at procesoptimeringen holder på sigt; nøgleordene er, at det skal være simpelt, synligt og i øjenhøjde for at medarbejderne og lederne både involveres og motiveres. På den måde forankres procesoptimeringen i organisationen og hos medarbejderne og bliver vedvarende.
 

Værktøjer til procesoptimering

Nyborg Improvement arbejder med forskellige værktøjer indenfor procesoptimering; eksempelvis det fantastiske Leanspil som på en nærværende, involverende og lærerig måde viser, hvad Lean er, og hvor store gevinster Lean kan give. Det bliver med garanti en "øjenåbner".

De mest anvendte værktøjer inden for procesoptimering er værdistrømsanalyse, Kaizen og målstyringstavle. Derudover råder Nyborg Improvement over en værktøjskasse med supplerende værktøjer til anvendelse i forbindelse med procesoptimeringer.
 

Yderligere inspiration


Kontakt Nyborg Improvement i dag og få en snak omkring arbejdet med procesoptimering i din virksomhed.
 
Bliv ringet op