Pernille Nyborg

Jeg er Lean konsulent og indehaver af Nyborg Improvement.
Desuden er jeg tilknyttet Aarhus Ledelsesademi og Erhvervsakademiet Midt Vest som ekstern underviser i faget "Leanledelse i praksis".
 
Jeg er uddannet civilingeniør på Aalborg Universitet i 2003 inden for virksomhedssystemer med speciale i effektivisering af virksomheder gennem leantilgangen.
 
Siden færdiggørelsen af uddannelsen i 2003 har jeg arbejdet som specialist indenfor implementering af tilpassede Lean koncepter og som intern Lean konsulent i henholdsvis produktionsvirksomheder, finansielle virksomheder og offentlige virksomheder. Her har jeg hjulpet virksomhederne med at blive mere effektive.
 
Endvidere har jeg arbejdet som ekstern Lean konsulent og hjulpet mange virksomheder med at implementere og anvende lean med stor succes.
 

"Jeg er en passioneret ildsjæl, og jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at forbedre bundlinjen. Med mine mange års erfaring, motiveringsmetoder og struktur identificerer og realiserer jeg konstant effektiviseringsmuligheder. Med udgangspunkt i større kundeværdi skaber jeg hurtigt overblik over hvor og hvordan, der kan effektiviseres, hvorefter jeg får tingene sat i gang, gennemført, målt og fulgt op på en ambitiøs, styret og motiverende måde."

Bliv ringet op